Фондот за Западен Балкан со задоволство објавува нова можност за финансирање за поединци во регионот.

🤝 Овој повик е отворен само за физички лица! За организациите, WBF подготвува нов грант пакет кој ќе биде објавен во наредните месеци.

💪 Право на пријавување имаат студенти, истражувачи, професори, млади претприемачи, членови на граѓански организации, спортисти, уметници, членови на јавни субјекти и друго. Единствен услов: поседување валиден пасош на една од договорните страни од регионот.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *