Нов Повик за меѓугранична соработка Бугарија-Северна Македонија 2021-2027 во рамките на Програмата INTERREG за Општини и за НВО.

Отворен повик за инвестициски проекти под приоритет 1 „Позелен пограничен регион“ на програмата Interreg (VI-A) ИПА Бугарија – Северна Македонија 2021-2027 година.

✅ Овој отворен повик претставува неверојатна шанса да обезбедите финансирање и поддршка за вашите одржливи инвестициски проекти. Да ги здружиме силите и заедно да оформиме позелен, попросперитетен пограничен регион! 🌱🤝

✅ Крајниот рок за поднесување концептот во JEMS е 24 јули 2023 година, 17:00 часот EEST (16:00 часот) CEST.

Останете во тек за дополнителни информации.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *