ПОМОШ ЗА РАЗВОЈ НА ПРОЕКТ ЗА ОДРЖЛИВИ ИНВЕСТИЦИИ ЗА ЕНЕРГИЈА

✅ ЕУ може да обезбеди финансирање во опсег од 0,5 милиони евра до 1,5 милиони евра за ефективно да ги поддржи овие специфични цели.
Европската комисија во рамките на Програмата за животна средина и климатска акција (LIFE) нуди помош за развој на проекти (PDA) за поддршка на амбициозни и големи инвестиции во енергетската ефикасност и обновливите извори на енергија.
Подобни за аплицирање: Јавните власти, инфраструктурните оператори, енергетските агенции, компаниите за енергетски услуги, малопродажните синџири, сопствениците на големи имоти и играчите во индустријата имаат право да поднесат предлози за проекти PDA.
Не ја пропуштајте оваа можност да направите значително влијание во одржливата енергија! Започнете да ги подготвувате вашите предлози заедно со нас и придружете ни се во поттикнувањето позитивни промени.
📣 Краен рок: 16 ноември 2023 година

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *