NDIHMË PËR ZHVILLIMIN E PROJEKTIT PËR INVESTIME TË QËNDRUESHME TË ENERGJISË

✅ BE-ja mund të sigurojë fonde që variojnë nga 0.5 milionë deri në 1.5 milionë euro për të mbështetur në mënyrë efektive këto objektiva specifike.
Komisioni Evropian në kuadër të Programit për Veprimin për Mjedisin dhe Klimën (LIFE) po ofron Asistencë për Zhvillimin e Projektit (PDA) për të mbështetur investimet ambicioze dhe në shkallë të gjerë për efikasitetin e energjisë dhe energjinë e rinovueshme.
Të pranueshëm për të aplikuar: Autoritetet publike, operatorët e infrastrukturës, agjencitë e energjisë, kompanitë e shërbimeve të energjisë, zinxhirët me pakicë, pronarët e pronave të mëdha dhe lojtarët e industrisë kanë të drejtë të paraqesin propozime për projektet e PDA.
Mos e humbisni këtë mundësi për të bërë një ndikim të rëndësishëm në energjinë e qëndrueshme! Filloni të përgatisni propozimet tuaja së bashku me ne dhe bashkohuni me ne për të nxitur ndryshime pozitive.
📣 Afati i fundit: 16 Nëntor 2023

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *