ОТВОРЕН ПОВИК: СТАНЕТЕ ЕВРОПСКИ КАПИТАЛ НА ПАМЕТНИОТ ТУРИЗМОТ

✅Конкурсот е отворен за градови (општини) во земјите-членки на ЕУ и COSME (Албанија, Ерменија, Босна и Херцеговина, Исланд, Косово, Молдавија, Црна Гора, Северна Македонија, Србија, Турција, Украина и Обединетото Кралство)

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *