THIRRJE E HAPUR: BËHUNI KRYEQYTETI EVROPIAN I TURIZMIT SMART

✅🇦🇱Konkursi është i hapur për qytetet (komunat) në shtetet anëtare të BE-së dhe COSME (Shqipëri, Armeni, Bosnjë dhe Hercegovinë, Islandë, Kosovë, Moldavi, Mal të Zi, Maqedoninë e Veriut, Serbi, Turqi, Ukrainë dhe Mbretërinë e Bashkuar)

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *