Искористете до 𝟏𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐮𝐫𝐨 во грантови од годишната шема за грантови на WBF.

📣 Остануваат само 𝟐 недели за аплицирање и користување до 𝟏𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐮𝐫𝐨 грантови од годишната шема за грантови на WBF.
👉 Шестиот повик за предлози поддржува непрофитни граѓански организации, здруженија, фондации и други субјекти основани во регионот на Западен Балкан.
🔵Посетете го порталот за апликации WBF за да дознаете повеќе или да ја започнете вашата апликација, или
🔵Посетете ја платформата за партнерство на WBF на Facebook за да ги најдете партнерите што ви се потребни
🔗Повеќе информации на линкот: https://shorturl.at/blACK

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *