FONDACIONI SHOQËRIA E HAPUR MAQEDONI

Fondacioni Shoqëria e Hapur Maqedoni shpall thirrje për grante për të mbështetur shoqërinë civile në Republikën e Maqedonisë së Veriut për të inkurajuar reformat demokratike dhe për të përshpejtuar procesin e anëtarësimit në Bashkimin Evropian përmes punës në tri fusha:
🇪🇺Integrimi në Bashkimin Evropian dhe bashkëpunimi ekonomik rajonal;
🌳 Një tranzicion thjesht i gjelbër;
🤖Transformimi digjital.
🗓️ Afati i aplikimit është data 27 qershor 2023 deri në orën 16:00;
💰Buxheti i propozimit për çdo projekt mund të jetë nga 15,000 USD deri në 25,000 USD;
🧩Periudha e realizimit të aktiviteteve është ndërmjet 6 dhe 9 muaj, në periudhën korrik 2023 – mars 2024.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *