Prosolution grants nmk

Ura e juaj drejt mundësive me fonde të ndryshme financiare

Mundësi të reja

ProSolution Grants NMK ofron lloje të ndryshme të konsulencës për nevojat e sektorit publik dhe privat, në menaxhim strategjik, përgatitje, aplikim dhe zbatim të projekteve në fusha të ndryshme.

Ndihma jonë profesionale do të ju shërbejë për rritje dhe transformim.

Çka ofrojmë ne

chart, graph, finance-2785979.jpg

GJETJE TË GRANTEVE

Gjetje të granteve sipas specifikave të kompanisë kliente.

contract, consultation, office-408216.jpg

PËRGATITJE TË DOKUMENTACIONEVE

Plotësim dhe përgatitje të dokumentacionit teknik për aplikim në grant.

office

HAPJA E TREGJEVE TË REJA

Hapja e tregjeve të reja dhe lehtësime në eksport.

Partneritetet strategjike për projekte inovative - rritje dhe zhvillim në industrinë tuaj.

NETWORKING NË MES INVESTITORËVE

Gjetja e partnerëve për thirrje në projekte.

chess, board game, chessboard-4794265.jpg

PLANIFIKIM STRATEGJIK

Planifikim strategjik dhe strategji për zhvillim ekonomik lokal, rural dhe të turizmit dhe strategji të ndryshme, plane akcionale dhe programe.

stock, trading, monitor-1863880.jpg

HULUMTIM DHE ANALIZA

Kryerja e analizave dhe hulumtimeve për nevojat e klientëve tanë.

Me çka krenohemi ne

84%

suksesshmëria

13.3M €

vlera totale e granteve të fituara

32

projekte totale

Dëshironi të shihni çfarë mund të bëjmë për biznesin tuaj?