Хоризонт Европа во својот втор столб

🎯Хоризонт Европа во својот втор столб (Глобални предизвици и европската индустриска конкурентност) има група на 25 повици во најава за грант во третиот кластер „Граѓанската безбедност за општеството“.
✂Рок: 20/11/2024
🔗Повеќе информаци во линкот: https://shorturl.at/qIUY7

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *