700 АКСЕЛЕРАТОРСКА ПРОГРАМА – ПОВИК ЗА СТАРТАПИ 2024

🎯Можност да се ДОБИЈАТ 100 дена од: обуки + менторство + инвестиции
За технолошки ориентирани стартапи, оваа програма ќе ви понуди прилагодено финансирање, обука, менторство и пристап до мрежи за раст на стартапот.
100-дневната програма за раст е дизајнирана да ги води, тренира и расте амбициозните технолошки претприемачи во рана фаза и ефективно да ги развива нивните технолошки потфати. 700 Accelerator дополнително ќе ги развива избраните претприемачи, ќе го забрза процесот на дефинирање на докажан бизнис-модел заснован на поставена методологија и збир на најдобри практики за брзорастечки стартапи.
Секоја група од избрани 6-10 стартапи ќе добие посветен ментор за целиот процес и пристап до широка мрежа на меѓународни ментори.
Ќе се коинвестираат до 40.000 евра по стартап со надворешни инвеститори од национални и меѓународни бизнис ангели, инвеститори, VC и компании.
✂Рок: 14/01/ 2024 г.

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *