PROGRAMI AKSELERATOR 700 – THIRRJE PËR STARTUP 2024

🎯Mundësi për të fituar 100 ditë: trajnime + mentorim + investime
Për startup-et e orientuara në teknologji, ky program do t’ju ofrojë financim të përshtatur, trajnim, mentorim dhe akses në rrjetet e rritjes së startup-eve.
Programi 100-ditor i rritjes është krijuar për të udhëhequr, trajnuar dhe rritur sipërmarrësit ambicioz të teknologjisë në fazat e hershme dhe për të rritur në mënyrë efektive sipërmarrjet e tyre teknologjike. Acceleratori 700 do të zhvillojë më tej sipërmarrësit e përzgjedhur, do të përshpejtojë procesin e përcaktimit të një modeli të provuar biznesi bazuar në një metodologji të caktuar dhe një grup praktikash më të mira për startup-et si dhe rritje të shpejtë.
Secili grup prej 6-10 startup-eve të përzgjedhura do të marrë një mentor të dedikuar për të gjithë procesin dhe akses në një rrjet të gjerë mentorësh ndërkombëtarë.
Deri në 40,000 euro për startup do të bashkë investohen me investitorë të jashtëm nga engjëj biznesi, investitorë, QV dhe kompani kombëtare dhe ndërkombëtare.
✂Afati i fundit: 14/01/2024

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *