Thirrje për financimin e dokumentacionit teknik nga UNDP

Është hapur thirrja e parë për financimin e dokumentacionit teknik për projektet e infrastrukturës: Projekti “Forcimi i kapaciteteve komunale për realizimin e projekteve” ku ftonen komunat dhe qendrat për zhvillimin e rajoneve planifikuese të paraqesin kërkesa për dhënien e ndihmës financiare në përgatitjen e dokumentacionit teknik për projekte prioritare infrastrukturore në kuadër të Fondit për dokumentacion teknik. Projekti dhe thirrja zbatohen nga UNDP dhe Byroja e Zhvillimit Rajonal.

Afati i aplikimit: 18 maj 2023.

Më shumë informacione në linkun: http://bitly.ws/DtSk

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *