Thirrje nga Ambasada e SHBA-së në Maqedoninë e Veriut

Njoftim i Mundësisë së Financimit: Deklarata e Interesit

Numri SMK800-23-PAS005

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Maqedoninë e Veriut shpall konkurs të hapur për organizatat / mediat e pavarura për të dorëzuar deklaratë interesi (SOI) për të realizuar një program (ose programe) që mbështesin zhvillimin e institucioneve demokratike.

Programi FY 2023 ka pesë fusha prioritare:

1) sundimi i ligjit dhe llogaridhënia e qeverisë;

2) pjesëmarrja qytetare;

3) siguria kibernetike dhe dezinformimi;

4) zhvillimi i të rinjve dhe fuqizimi i grave; dhe

5) mbrojtjen e mjedisit.

Më shumë informacion në linkun e mëposhtëm:

https://mk.usembassy.gov/education-culture/grants/

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *