THIRRJE E HAPUR: QYTETET PILOT PËR RISTURIMIN E EKOSISTEMIT URBAN

BURIMI I FINANCIMIT: Programi i Kombeve të Bashkuara për Mjedisin

TEMA: Qytetet e interesuara për të filluar ose për të rritur përpjekjet për restaurimin e ekosistemit,

AFATI: 30 qershor 2023 ora 23:59 UTC+2 (koha evropiane).
Kjo thirrje për propozime është pjesë e një projekti global të quajtur Generation Restoration financuar nga Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim (BMZ), e cila synon të angazhohet me tetë qytete pilot që do të zgjidhen për grante katalitike të financuara nga projekti (50,000-100,000 USD). ) për të bërë rastin, për të zhvilluar qasje inovative të politikave dhe për të nisur zbatimin e restaurimit të ekosistemit urban dhe zbatimin e zgjidhjeve të bazuara në natyrë.
Ne po kërkojmë 8 qytete model për të na ndihmuar të forcojmë avokimin në nivel global nën Dekadën e OKB-së për Restaurimin e Ekosistemit, të marrim pjesë në shkëmbimet e njohurive dhe të punojmë me qytetet pilot për të nisur përpjekjet e tyre për natyrën urbane.
Kohëzgjatja e projektit është 21 muaj, duke filluar në dhjetor 2023 dhe përfundon në shtator 2025.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *