EUROPA KREATIVE

🎯CREA -Creative Europe ka një thirrje të hapur për ruajtjen, zhvillimin dhe promovimin e diversitetit dhe trashëgimisë kulturore dhe gjuhësore evropiane dhe për të rritur konkurrencën dhe potencialin ekonomik të sektorëve kulturorë dhe krijues, në veçanti të sektorit audiovizual.
👥 Sektorët: Qytetaria dhe Bashkëpunimi dhe Zhvillimi i të Drejtave të Njeriut Kultura, Media dhe Komunikimi Edukimi dhe Trajnimi Mjedisi dhe Drejtësia Klimatike, Siguria, Shërbimet e Mbrojtese për organizatat Teknologjike dhe Digjitale
🌍Rajonet: Vendet kandidate, Zona Ekonomike Evropiane, Bashkimi Evropian
✂Afati i fundit: 23-01-2024
💵Buxheti: 59.730.025 euro
Më shumë informacion në linkun: https://shorturl.at/cdhES

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *