Uncategorized

Plani i ri i rritjes prej 6 miliardë eurosh për ta sjellë Ballkanin Perëndimor më afër anëtarësimit në BE

Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Serbia do të përfitojnë nga një plan i ri rritjeje prej 6 miliardë eurosh për Ballkanin Perëndimor. Plani do t’i sjellë rajonit disa nga përfitimet e anëtarësimit në BE përpara anëtarësimit, do të nxisë rritjen ekonomike dhe do të përshpejtojë konvergjencën socio-ekonomike aq …

Plani i ri i rritjes prej 6 miliardë eurosh për ta sjellë Ballkanin Perëndimor më afër anëtarësimit në BE Read More »

EUROPA KREATIVE

🎯CREA -Creative Europe ka një thirrje të hapur për ruajtjen, zhvillimin dhe promovimin e diversitetit dhe trashëgimisë kulturore dhe gjuhësore evropiane dhe për të rritur konkurrencën dhe potencialin ekonomik të sektorëve kulturorë dhe krijues, në veçanti të sektorit audiovizual. 👥 Sektorët: Qytetaria dhe Bashkëpunimi dhe Zhvillimi i të Drejtave të Njeriut Kultura, Media dhe Komunikimi …

EUROPA KREATIVE Read More »

Përfitoni deri në 𝟏𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐮𝐫𝐨 në grante nga skema vjetore e granteve WBF.

Vetëm 𝟐 javë kanë ngelur për të aplikuar dhe përfituar deri në 𝟏𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐮𝐫𝐨 në grante nga skema vjetore e granteve WBF. Thirrja e 6-të për Propozime mbështet Organizatat jofitimprurëse të Shoqërisë Civile, Shoqatat, Fondacionet dhe subjektet e tjera të krijuara në Rajonin e Ballkanit Perëndimor. Vizitoni Portalin e Aplikimit WBF për të mësuar më …

Përfitoni deri në 𝟏𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐮𝐫𝐨 në grante nga skema vjetore e granteve WBF. Read More »

SHËRBIMI KËRKIMOR PARLAMENTAR EVROPIAN

Ekipi ynë është i përkushtuar për t’ju fuqizuar lundrimin e juaj në botën e granteve të BE-së dhe ne dëshirojmë të ndajmë me ju një burim informacioni që kemi zbuluar së fundmi. ‘Udhëzuesi për financimin e BE-së – Botimi 2023’ i publikuar nga Shërbimi i Kërkimeve Parlamentare Evropiane (EPRS) ofron një pasqyrë shumë të dobishme …

SHËRBIMI KËRKIMOR PARLAMENTAR EVROPIAN Read More »

Interreg Europe po zgjerohet në shtatë vendet kandidate për në BE.

Nga viti 2024, shfrytëzues nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Moldavia, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Ukraina do të mund të përfitojnë nga mundësitë e bashkëpunimit të ofruara nga programi. Intereg Europe është një program për bashkëpunim ndër-rajonal i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian. Buxheti total i programit prej 379 milionë euro synon të …

Interreg Europe po zgjerohet në shtatë vendet kandidate për në BE. Read More »

PROGRAMI AKSELERATOR 700 – THIRRJE PËR STARTUP 2024

Mundësi për të fituar 100 ditë: trajnime + mentorim + investime Për startup-et e orientuara në teknologji, ky program do t’ju ofrojë financim të përshtatur, trajnim, mentorim dhe akses në rrjetet e rritjes së startup-eve. Programi 100-ditor i rritjes është krijuar për të udhëhequr, trajnuar dhe rritur sipërmarrësit ambicioz të teknologjisë në fazat e hershme …

PROGRAMI AKSELERATOR 700 – THIRRJE PËR STARTUP 2024 Read More »