Njoftim për fillimin e Programës për grante në bujqësi IPARD III në MK

Deri në fund të qershorit 2023 pritet të shpallen 2 masat e mëposhtme nga programi IPARD III:

“Masa 1” Për investime në prodhimin primar dhe

“Masa 7” Diversifikimi i fermave dhe zhvillimi i bizneseve.

PëR këto dy masa janë në dispozicion gjithsej 20 milionë euro 📊📈♻️

Në periudhën Maj-Qershor 2023 do të zhvillohet një fushatë informuese për këto lloje të granteve.

Për më shumë informata, na kontaktoni në inbox ose në emailin e më poshtëm:

grants@prosolutionnmk.com

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *