THIRRJA E RE PUBLIKE “STARTUP 5” E DEDIKUAR PËR NDËRMARRJET E SAPOTHEMELUARA START-UP DHE SPIN-OFF!

⚠️ Gjithsej 2️⃣ milionë euro në mbështetje për zhvillimin e inovacionit të startup-eve në Maqedoninë e Veriut.
Fondi siguron:
✅️ Deri në 40,000 euro (90%) të buxhetit të përgjithshëm të projektit për shoqëritë tregtare deri në tre vjet ekzistencë,
✅️ Deri në 60,000 euro (85%) të buxhetit të përgjithshëm të projektit për shoqëritë tregtare me më shumë se 3 dhe më pak se 6 vjet ekzistencë.
❗️Mjetet financiare të marra janë të pakthyeshme!
✔️ Mund të aplikojë edhe ekip projekti i përbërë nga maksimumi pesë anëtarë – persona fizikë.
🎯 PRO SOLUTION NMK GRANTS
Për më shumë informata, na kontaktoni në inbox ose në emailin e më poshtëm:
grants@prosolutionnmk.com

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *