Grantet e Vishegrad+

🎯 Grantet e Vishegrad+ mbështet në projektet që kontribuojnë në procesin e demokratizimit dhe transformimit të shoqërive në vend të Ballkanit Perëndimor.
✅ Për të aplikuar për Grantet Vishegrad+, projekti juaj duhet të adresojë një nga objektivat e Programit të cilat janë më poshtë:
1) Kultura dhe identiteti i përbashkët
2) Edukimi dhe ngritja e kapaciteteve
3) Inovacion, R&D, Sipërmarrje
4) Vlerat Demokratike dhe Media
5) Politika Publike dhe Partneriteti Institucional
6) Zhvillimi Rajonal, Mjedisi dhe Turizmi
7) Zhvillimi social
⚠️ Afati i aplikimit: 1 Qershor 2023 dhe 1 Tetor 2023
Na shkruan në: grants@prosolutionnmk.com për detaje të tjera!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *