GRANTET PËR Bashkëfinancimin e projekteve në fushën e përdorimit efikas, të qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirës të energjisë si pjesë e programit Horizon Europe

♻🎯📣
GRANTET PËR Bashkëfinancimin e projekteve në fushën e përdorimit efikas, të qëndrueshëm dhe gjithëpërfshirës të energjisë (HORIZON-CL5-2023-D4-02) si pjesë e programit Horizon Europe, programi kuadër për kërkimin dhe inovacionin:

✅ Përshpejtoni dhe promovoni risitë për ndërtimin dhe rinovimin e mjedisit të ndërtuar me zinxhirë vlerash lokale (Built4People Partnership)
✅ Mbështetje për krijimin e një mjedisi të ndërtuar të aksesueshëm dhe gjithëpërfshirës (Built4People Partnership)
✅ Përdorime inovative të të dhënave të ciklit jetësor për menaxhimin e ndërtesave dhe portofolet e ndërtimit (Partneriteti Built4People)
✅ Demonstrimi i rrugëve për dekarbonizimin e mjedisit të ndërtuar përmes inovacionit teknologjik, social dhe politik nga poshtë-lart për zgjidhje të integruara adaptive për rinovim të qëndrueshëm (Partneriteti Built4People)
✅ Zgjidhje me në qendër njerëzit për identifikimin e ndërtesave vulnerabël dhe mjedisit të ndërtuar dhe përmirësimin e qëndrueshmërisë së tyre ndaj fatkeqësive dhe ndryshimit të kushteve në një klimë në ndryshim (Partneriteti Built4People)
⚠️ Afati i fundit: 5 shtator 2023

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *