FONDI RAJONAL I SFIDËS

🎯 Fondi Rajonal i Sfidës (RCF) është një strukturë financimi e krijuar për të rritur aftësinë për punësim, veçanërisht të rinjtë.
📣 Tani RCF hap thirrjen e tretë për Shprehje Interesi dhe fton konsorciumet e interesuara të instituteve të formimit profesional dhe ndërmarrjeve të përkushtuara për zbatimin e përbashkët të programeve të trajnimit bashkëpunues që të aplikojnë dhe:
✅ Konkurroni për mundësinë për të realizuar investime të konsiderueshme në pajisjet e trajnimit dhe ambientet e trajnimit në institutet e formimit profesional dhe inkurajoni futjen e teknologjive të reja.
✅ Mbështet zhvillimin e metodave të trajnimit bashkëpunues për të adresuar në mënyrë efektive mungesat e burimeve njerëzore dhe për t’iu qasur në mënyrë strategjike ndërtimit të kapaciteteve.
✅ Përmirësimi i aftësisë për punësim të kursantëve/të diplomuarve të AFP-së dhe integrimi i tyre në tregun e punës.
Rritja e produktivitetit dhe konkurrueshmërisë së ndërmarrjeve lokale si rezultat i programeve të trajnimit bashkëpunues të zbatuar me sukses.
AFATI: 7 KORRIK 2023
📣 Na kontaktoni në: grants@prosolutionnmk.com për më shumë detaje!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *