⭕️ THIRRJE E RE PËR BASHKËPUNIM NDËRKUFITAR BULLGARI-MAQEDONIA VERIORE 2021-2027 🇧🇬 🇲🇰 NË BRENDA TË PROGRAMIT INTERREG PËR KOMUNA DHE OJQ.

Thirrje e hapur për projekte investimi nën prioritetin 1 “Rajoni kufitar më i gjelbër” i programit Interreg (VI-A) IPA Bullgari – Maqedonia e Veriut 2021-2027.
✅ Kjo thirrje e hapur përfaqëson një mundësi të jashtëzakonshme për të siguruar financim dhe mbështetje për projektet tuaja të qëndrueshme të investimeve. Le të bashkojmë forcat dhe së bashku të formojmë një rajon kufitar më të gjelbër, më të begatë! 🌱 🤝
✅ Afati i fundit për paraqitjen e konceptit në JEMS është 24 korrik 2023, ora 17:00 EEST (16:00) CEST.
Qëndroni të sintonizuar për informacione të mëtejshme.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *