THIRRJE E RE: Ekosisteme të ndërlidhura të inovacionit

Programi Kornizë Horizon Europe (HORIZON)


Qëllimi i kësaj teme është të nxisë krijimin e ekosistemeve evropiane të inovacionit efikas, të hapur, gjithëpërfshirës dhe të ndërlidhur.
Tema do të mbështesë programet afatgjata të aktiviteteve të orientuara drejt strategjisë (planet e veprimit) për t’u mundësuar autoriteteve përgjegjëse për politikat dhe programet publike kombëtare, rajonale ose lokale të inovacionit, me pjesëmarrjen e sektorit privat dhe aktorëve të kërkimit dhe inovacionit, të zbatojnë të përbashkët aktivitetet drejt shtrirjes së inovacionit, duke trajtuar sfidat në nivel të BE-së, kombëtar, rajonal dhe lokal.


Aplikantët inkurajohen të marrin në konsideratë një kohëzgjatje të projektit prej të paktën pesë (5) vitesh.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *