Përfitoni deri në 𝟏𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐮𝐫𝐨 në grante nga skema vjetore e granteve WBF.

📣 Vetëm 𝟐 javë kanë ngelur për të aplikuar dhe përfituar deri në 𝟏𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐄𝐮𝐫𝐨 në grante nga skema vjetore e granteve WBF.
👉 Thirrja e 6-të për Propozime mbështet Organizatat jofitimprurëse të Shoqërisë Civile, Shoqatat, Fondacionet dhe subjektet e tjera të krijuara në Rajonin e Ballkanit Perëndimor.
🔵Vizitoni Portalin e Aplikimit WBF për të mësuar më shumë ose për të filluar aplikimin tuaj, ose
🔵Vizitoni Platformën për Partneritet të WBF në Facebook për të gjetur partnerët që ju nevojiten
🔗Më shumë informacion në linkun: https://shorturl.at/blACK

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *